Кристиан Вигенин :Трябва да обърнем специално внимание на екологичните проблеми по поречието на река Тунджа смятат кандидатите за народни представители от 31 ЯМИР

 И днес водачът на листата Кристиан Вигенин и кандидатите за народни представители Галин Пантелеев и Александър Василев за 31 ЯМИР  продължиха обиколката   на малките населени места в Община Тунджа . Те представиха  Програмата на БСП за България в селата Кукорево, Окоп и Ханово и акцентираха какво още ще настояват социалистите да бъде направено в 49 ОНС за здравеопазването,детството и майчинството,образованието и социалните услуги ,за повшиване доходите  на българите и как да ги запазят от растящата инфлация.

Водачът на листата подчерта,че социалистите са за равен старт на децата ,за да постигнат максимума в развитието си без оглед финансовите възможности на техните родители.

”Работим за България,в която богатите няма да стават по-богати,а бедните все по-бедни.На наш гръб и на гърба на европейските данъкоплатци една малка част българи се облагодетелства и социалистите са готови да спрат този процес,ако бъдат подкрепени на предстоящите избори на 2 април с бюлетина  № 1. Важно е масово да отидем до урните и да гласуваме,да изберем работещ парламент и редовно правителство,които ще осигурят предвидимост.БСП е готова да подкрепи всички  действия в тази посока.”

Представителят на ПК „Екогласност” в листата Александър Василев  накратко мотивира участието си в изборите  и зададе риторично три въпроса:

„Искате ли вашите внуци да останат в България и да живеят добре?

Искате ли да имаме силна и отговорна държавна власт,която да решава ефикасно нашите житейски проблеми и да се грижи доходите ни да растгат?

Искате ли мир и благоденствие за страната ни ?

Отговорите на тези въпроси е в нашия избор, а БСП е тази,която може да ги даде и приложи практически”

„Имаме три важни акцента днес и за бъдещото на България – мир, увеличаване на доходите и защита на българското семейство.За мен е важно и да има повече морал в политиката.” -каза Галин Пантелеев.

Присъстващите на срещите зададоха въпроси свързани отново с доходите,за мястото на държавата в подкрепа на дребния частен бизнес,замеделието,животновъдството и пчеларството.

Павлинка Георгиева – кмет на с. Ханово ,обобщи диалога избиратели – кандидати за народни представители с думите: „Вярваме в силата на БСП и вярваме ,че тя  ще продължи да ни подкрепя,както и до сега го е правила.А ние, избирателите,имаме важна задача – да подкрепяме нейните усилия и ще го сторим!”